MOPAN Suceava

O parte dintre cocoși nici nu se treziseră când 30 de sportivi pășeau pe stadionul ”Unirea” pentru meciul de rugby CSM Suceava – CSUAV Arad. La început, pe terenul cu o brumă groasă de un deget lucrurile nu erau prea clare din cauza ceții care se ridica pe apa Sucevei, mai apoi nu s-au văzut decât aburii care ieșeau din piepturile înfierbântate ale jucătorilor.
Gazdele pregătite de Marius Colțuneac porneau favorite certe în disputa cu arădenii și în tur sucevenii impunându-se în Banat. Mai obișnuiți cu condițiile meteo, rugbiștii suceveni au început în forță și au marcat destul de rapid două eseuri prin Manolachi, ambele fiind transformate de Dusacovschi. Cei care au fost mai prezenți în terenul adversarilor lor au fost tot jucătorii echipei gazdă care au mai culcat o dată balonul în terenul de țintă arădean prin Hreceniuc, în urma unei acțiuni colective. Cel mai frumos eseu al primei reprize l-a realizat fundașul sucevean Brăteanu, cel care a pătruns irezistibil prin apărarea grupării oaspete. La pauză a fost 24-0 în favoarea sucevenilor pentru că ultimele două eseuri nu au fost transformate de Dusacovschi.
Partea secundă a partidei CSM Suceava – CSUAV Arad a debutat tot cu un eseu al gazdelor, același Brăteanu fiind autorul lui. Dusacovschi a transformat și tabela de marcaj indica scorul de 31-0. Cum a apărut timid soarele pe stadionul ”Unirea”, așa a crescut și tonusul arădenilor. Profitând de relaxarea sucevenilor și a unor erori copilărești, CSUAVA Arad a marcat două eseuri transformate pentru scorul de 31-14. Sucevenii au ripostat imediat și în urma unei grămezi bine organizate, ”veteranul” Nichiforiuc a marcat un nou eseu. Scorul final a fost stabilit de arădeni care au mai marcat un eseu transformat la ultima fază a jocului. A fost așadar în final 36-21 pentru CSM Suceava în disputa cu CSUAVa Arad și gruparea suceveană va încheia oricum pe locul secund sezonul regulat și va evolua în play-off-ul Diviziei Naționale. A fost un joc spectaculos, cu acțiuni splendide și multă risipă de efort, un joc pentru care se merita să înfrunți răcoarea dimineții.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava