Concert pascal
MOPAN Suceava

Al doilea eșalon valoric al rugbiului românesc se va relua la finele acestei săptămâni, cu etapa a X-a, prima a returului. Din păcate, doar una din echipele sucevene va intra în ”pâine”.

Rugby Club Gura Humorului va juca pe teren propriu cu echipa din Galați, în timp ce CSM Bucovina și-a amânat prima etapă din cauza blocajului de buget cu care se confruntă tot clubul.

Cum rectificarea bugetară așteptată de la Ministerul Sportului de către Clubul Sportiv Municipal Suceava a fost efectuată, este posibil ca lucrurile să se rezolve.

Echipa de rugby are virați de luni bune o parte din banii din buget alocați de Consiliul Local Suceava, dar nu a putut avea acces la ei până acum.

CSM Bucovina Suceava a profitat de faptul că în etapa a II-a avea pauză (fiind vorba de un campionat impar, cu 9 echipe), astfel că va avea primul meci pe 3 octombrie, chiar derbiul Bucovinei, cu RC Gura Humorului.

Noul antrenor cu acte în regulă al grupării sucevene, Marcel Crețuleac, ne-a declarat că a început pregătirea cu o parte din jucători și speră ca în cele două săptămâni rămase până la primul meci oficial să reușească să adune un lot competitiv.

Divizia Națională de Rugby are la start o nouă echipă, însă Federația a acceptat ca în retur să evolueze și o a zecea echipă, Poli Iași, care are un buget aprobat și vrea să revină în forță. Poli Iași nu va puncta în retur și va juca doar în deplasare, pe terenul echipelor care au pauză în etapa respectivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava