Sarbatoarea Muntelui 2019

În cadrul etapei a X-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Suceava a evoluat ieri pe terenul grupării CS Năvodari. La finele celor 80 de minute de joc, gazdele s-au impus clar cu scorul de 35-0 (16-0).
”De ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat. Am știut că suntem nepregătiți pentru a intra direct în focul competițiilor oficiale. Nu am făcut niciun meci amical în această pauză de campionat și acest lucru s-a văzut. Am avut adversari care au stat bine pe picioare și în teren și nu am avut nicio șansă. Am comis o sumedenie de greșeli tehnice, am fost dominați în jocul pe grămadă, am avut desincronizări grave în jocul în margine și în consecință am pierdut la scor.
Sper să ne revenim pe parcurs și să dăm o replică mult mai consistentă în partidele ce vor urma. Ne așteaptă meciuri extrem de dificile la care trebuie să facem față din mers. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat și sunt convins că odată cu trecerea timpului vor veni și victoriile” a declarat antrenorul formației de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.
În etapa următoare, gruparea suceveană va primi sâmbătă 9 august pe stadionul ”Unirea” vizita liderului Diviziei Naționale, Poli Iași.

Rezultate înregistrate în etapa a X-a a Diviziei Naționale de rugby:
Poli Iași – RC Bârlad    10-11
RCM Galați – CSUAV Arad    5-0 (neprezentare)
CS Năvodari – CSM Suceava        35-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava