• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În ultima etapă a turneului play-out al Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava va întâlni sâmbătă 5 octombrie de la ora 10.00 pe stadionul „Unirea” gruparea RCM Galaţi. Meciul are caracter capital pentru echipa gazdă, în cazul unui eşec pe teren propriu ea retrogradând din eşalonul secund al rugbiului românesc.

Sucevenii puteau sta liniştiţi în această ultimă rundă dacă nu pierdeau acasă disputa cu CS Năvodari. Oricum, ei pornesc cu prima şansă în partida cu echipa gălăţeană, elevii antrenorului Constantin Vlad câştigând toate întâlnirile directe.

„Este un meci pe care-l vom trata cu toată seriozitatea, pentru că ştiu că gălăţenii vor lupta şi ei pentru şansa lor. Am încredere în băieţii mei şi sper să nu am deloc emoţii la acest joc.

Din lotul echipei noastre va lipsi doar Ştefăniţă Rusu. Este o absenţă notabilă, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren vor face tot posibilul pentru a câştiga” a declarat antrenorul Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava