Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a VIII-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a jucat ieri pe terenul celor de la RC Bârlad. Formația gazdă, aflată pe locul secund în clasament, pornea ca favorită certă, așa că victoria vasluienilor nu a fost una surprinzătoare. Totuși, diferența de scor a fost una cam mare, 89-18, tinerii jucători suceveni nereușind să țină piept experimentatei formații din Bârlad. Nu trebuie dramatizat rezultatul, pentru că în Superliga CECBank, Tomitanii Constanța u primit peste 100 de puncte de la Steaua.

”Așa cum este bine știut la noi este dificil să prezentăm un lot competitiv în deplasări. Avem jucători care au servici și am avut foarte mulți accidentați. Încă nu reușim să ne alcătuim o formulă de bază care să fie pregătită și care să capete experiență din meciuri de calibru.

Îmi pare rău de diferența de scor, mai ales că am fost și pe teren, însă pentru moment aici suntem. Sper ca în următorul joc, pe care-l vom avea pe teren propriu, să mai recuperăm din jucătorii indisponibili și să scoatem un rezultat bun” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Marcel Crețuleac.

În meciul de la Bârlad pentru formația suceveană au marcat Preutescu, două eseuri și Struțuc, unul, Vasilache transformând o lovitură de pedeapsă. În ultima etapă din tur, CSM Bucovina Suceava va juca sâmbătă 12 iunie pe stadionul Unirea cu CSM Galați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava