• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa locală de rugby CSM Suceava a reuşit să câştige primul meci din turneul play-out chiar în faţa propriilor suporteri, scor 23-0, în detrimentul celor de la CSU AV Arad.
Elevii lui Constantin Vlad au făcut o primă repriză bună, la pauză având un avantaj de 13 puncte. Jocul bun a continuat şi în partea a doua, gazdele înscriind până la final încă 10 puncte. Pentru formația gazdă au marcat Florea și Ștefăroi eseuri, celelalte puncte sucevene purtând semnătura lui Dumitru Ștefăroi.
”Jocul a fost ehilibrat, dar noi am fost mai buni în apărare și am comis mai puține greșeli tehnice. Dacă stau și mî gândesc nu mai puțin de 17 jucători cu care am început campionatul nu se mai regăsesc în lot. Totuși, cei care i-au înlocuit s-au descurcat admirabil. Rar am văzut echipa noastră jucând atât debine și cu atât aplomb în defensivă” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.
CSM Suceava: Zup, Albu, Ov.Croitoru, Buiciuc, Șt.Rusu, Toloș, Drelciuc, Bursuc, Tepșanu, D.Ștefăroi, Elisei, Florea, Oprea, Șt.Ștefăroi, Brăteanu. Au mai evoluat Coca, L.Manea, Codreanu, M.Oanea și D.Tofan.
Sucevenii mai au un singur meci în acest sezon al Diviziei Naţionale, sâmbătă, 27 septembrie, la Galaţi, dar mai au trei partide în cadrul Cupei României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava