MOPAN Suceava

La începutul lunii aprilie, rugbiul sucevean sărbătorește 60 de ani de existență. De-a lungul anilor echipa Sucevei a fost, alternativ, în primul sau eșalonul doi valoric. Pe ”vremuri” echipa Sucevei se numea Abba, doar din cauza faptului că activa, intempestiv, între cele două campionate.

Acum, formația suceveană se pare că va fi în grupa a treia a Campionatului Național. Deocamdată nu este nimic clar, însă s-a făcut, în sfârșit, o diferențiere între profesioniști și amatori. Un lucru este clar, CSM Suceava, echipa de suflet de rugby a Sucevei va fi din nou în campionat.

”Mă bucur că vom porni din nou la drum pentru că la Suceava a fost o școală adevărată de rugby. Luna aprilie este cea de start, dar la finele acestei săptămâni vom ști exact despre ce vorba.

Noi ne bazăm pe copiii noștri de la LPS Suceava și CSM, și sunt convins că va fi bine. Eu voi încerca și de pe margine, dar și din teren să ajut pentru ca rugbiul sucevean trebuie să existe” as spus antrenorul-jucător, Marcel Colțuneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava