Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby U 17 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a reușit să câștige medalia de bronz a campionatului național după ce s-a impus, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, cu scorul de 55-17, în fața echipei CSU Săcele Brașov.

Elevii lui Codrin Prorociuc, ajutat de Andrei Custrin, au realizat performanță de exepție care dovedește încă o dată faptul că rugbiul sucevean are resurse de talente.
Din echipă fac parte sportivi formați atât la Suceava, cât și la școala de rugby din Gura Humorului. Se dorește ca aceste proiect comun să continue, sportivii având potențial de a ajunge și mai sus la categoriile de juniori superioare, U 18 și U 19.

Din vara anului viitor, cei mai mulți dintre acești sportivi vor fi eligibili și pentru echipele de seniori.

”Vreau să le mulțumesc sportivilor pentru jocul prestat, părinților pentru susținere, mulțumim conducerii LPS Suceava, directorilor Anton Ciprian și Constantin Aurel, mulțumesc CSS Palatul Copiilor, CSȘ Gura Humorului, Ac Mobile, Farmacia BioMedica, Asociația Prietenii Rugbyului, Wood Bucovina, familiei mele, presei sucevene și tuturor celor care sunt alături de noi”, a transmis Codrin Prorociuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava