Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby U 18 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a câștigat la finele săptămânii trecute partida jucată în deplasare, la Brașov, cu RC Cristian Săcele Brașov, cu scorul de 33-15, adjudecându-și cu această ocazie și matematic prezența în semifinalele campionatului național.

Tinerii jucători antrenați de Codrin Prorociuc și Mihai Coca au făcut un joc bun, însă veștile nu sunt bune până la capăt. LPS Suceava va trebui să joace semifinala în deplasare, ratând locul II în sezonul regulat în principal din cauza înfrângerii la limită de pe stadionul Unirea, 31-32 cu RC Bârlad.

Antrenorul Codrin Prorociuc spune că înfrângerea a venit și pe fondul unor greșeli de arbitraj și al suprasolicitării unor jucători, echipele de U 17 și U 18 ale LPS Suceava fiind programate anterior  să joace la același final de săptămână meciuri decisive.

Acestea sunt însă deja chestiuni ce țin de trecut.

În semifinalele naționale se va juca un singur meci, decisiv, astfel că fără îndoială că LPS Suceava are șansa ei la o medalie, la finala mare a campionatului.

”Felicitări tuturor sportivilor pentru joc, în special jucătorului meciului, Gabriel Plăcintă, și celor doi debutanți, Ioan Onea și Codrin Iliescu. Mulțumim conducerii LPS Suceava și tuturor celor ce sunt alături de noi, Ac Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Acs Amicii Suceava, Te Aud Romania și Asociația Prietenii Rugbyului din Bucovina”, au transmis cei doi antrenori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava