Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a III-a a Campionatului Naţional de rugby pentru juniori U18, formaţia Liceului cu Program Sportiv din Suceava a evoluat, la finele acestei săptămâni, pe stadionul „Unirea” împotriva echipei CSŞ Bârlad. Gruparea oaspete reprezintă un Centru Olimpic existent în oraşul vasluian şi are în componenţă jucători cooptaţi în loturile naţionale de juniori ale României.
La capătul unui joc dinamic şi echilibrat, sucevenii au reuşit să se impună în disputa cu bârlădenii cu scorul de 23-14. Pentru gazde au marcat Beldiman, Portariu, David Laurenţiu şi Nastiuc – eseuri şi Beldiman, o lovitură de pedeapsă.
În primele trei runde de campionat, LPS Suceava are un bilanţ de două victorii şi o înfrângere la limită, având 10 puncte în clasament. În etapa a IV-a, gruparea suceveană va evolua pe terenul celei mai bune echipe din serie, CSŞ Unirea Iaşi.
„Am controlat jocul, deşi am avut în faţă o echipă formată din tineri rugbişti cu fizicuri impresionante. Jucătorii noştri s-au mobilizat exemplar şi au făcut o partidă bună. Sunt convins că o parte dintre ei vor ajunge să evolueze la echipe mari. O dovadă a faptului că la LPS Suceava continuă să apară tineri de mare perspectivă este şi prezenţa numeroasă a acestora în lotul formaţiei de Divizie Naţională, CSM Bucovina Suceava. În runda următoare vom avea un meci dificil pe terenul echipei CSŞ Unirea Iaşi, dar vom încerca să ne apărăm şansa noastră şi să ne întoarcem măcar cu punctul bonus defensiv”, a declarat antrenorul echipei de rugbi U18 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.
Din lotul formaţiei sucevene fac parte sportivii: Beldiman, Portariu, Zaharia, Nistor, Timoficiuc, David Iacob, Portariu, S. Rusu, Acălinei, Alucăi, Laurenţiu David, Custrin, Cosmin Iacob, M. Nastiuc, Giurcă, Zimbru, Ţîrdea, Lelcu, Serediuc, Bostan, Munteanu, Mînzălică.
Doi dintre componenţii echipei LPS Suceava, Sebastian Beldiman şi Tiberiu Timoficiuc, sunt componenţi ai lotului naţional U17 al României care se pregăteşte pentru Campionatul european care va avea loc în Portugalia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava