Concert pascal
MOPAN Suceava

La capătul primei părţi a Campionatului Naţional de rugby pentru juniori U18, zona Moldova Nord, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava ocupă un merituos loc III şi este în cărţi pentru a se califica la turneul final. Gruparea suceveană are 25 de puncte, cu 11 mai multe decât ocupanta locului IV, RC Stejarul Buzău.
Tinerii sportivi pregătiţi de antrenorul Dumitru Livadaru au început mai timid acest sezon competiţional şi au pierdut la doar două puncte în deplasarea de la Buzău, într-un meci pe care puteau să-l câştige. Echipa LPS Suceava a mai pierdut un singur meci în această primă parte a campionatului, pe terenul liderului CSŞ Unirea Iaşi, echipă ce se află în faţa sucevenilor la patru puncte. Dintre cele cinci victorii obţinute în tur, cea mai importantă a fost cea în meciul cu CSŞ Bârlad, scor 23–14 la Suceava, în ultima etapă, sportivii pregătiţi de Dumitru Livadaru reuşind şi cea mai clară victorie, 68–0 cu LPS Focşani.
După o scurtă vacanţă de iarnă, jucătorii echipei sub 18 ani a LPS Suceava vor reveni la antrenamente pe 15 ianuarie. După două săptămâni de reacomodare cu efortul şi acumulări fizice, echipa suceveană şi-a propus să dispute mai multe jocuri de pregătire în compania seniorilor de la CSM Suceava şi a juniorilor sub 19 ani pregătiţi la CSŞ Gura Humorului de Andrei Varvaroi.
„Am început mai greu acest campionat, dar pe parcurs am făcut jocuri din ce în ce mai bune şi am terminat turul pe un loc care ne permite calificarea la turneul final, loc pe care sper să-l păstrăm şi la finalul returului. Avem o generaţie cu jucători de mare perspectivă, care cu siguranţă vor ajunge la seniori şi de aceea îmi doresc să facem o figură cât mai frumoasă în acest sezon competiţional. Nu cred că vom avea posibilitatea să plecăm într-un cantonament, dar ne vor prinde foarte bine aceste jocuri de verificare cu seniorii de la Suceava şi juniorii de la CSŞ Gura Humorului”, a declarat antrenorul echipei sub 18 ani a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.
Tehnicianul sucevean a mai adăugat că în a doua parte a pregătirii, atunci când terenul va permite, antrenamentele se vor axa în primul rând pe tactică şi tehnică, astfel încât echipa să fie foarte bine pregătită pentru returul campionatului, ce va începe la finalul lunii martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava