MOPAN Suceava

În ultimii câțiva ani buni, LPS Suceava, alături de CSȘ Gura Humorului, au fost principalele pepiniere ale sportului cu balonul oval în Bucovina. Mai mult chiar, ambele formații au avut rezultate remarcabile în competițiile de nivel național.
În acest sezon competițional, în rugbiul juvenil sucevean a avut loc un schimb de generații, la fel cum se întâmplă în orice sport de echipă la un moment dat și atunci obiectivul principal a devenit promovarea tinerilor jucători pentru a reuși să facă pasul către seniori.
În acest week-end echipa LPS Suceava, pregătită de Dumitru Livadaru va evolua la București în meciul revanșă cu CSM.
”Vom avea ca adversară cea mai bună echipă de acest nivel din România. Este cel mai bogat club, dar noi ne vom lupta cu ei pentru că este extrem de important să acumulezi experiență competițională deoarece trecerea de la juniori la seniori nu este deloc ușoară. Avem câțiva tineri care cu siguranță vor ajunge la echipele de seniori din Suceava sau Gura Humorului” a declarat antrenorul Dumitru Livadaru.
La sfâșitul săptămânii, tehnicianul sucevean va participa timp de două zile ședința Comisiei Tehnice a FRR de la nivel de juniori.
”Vom analiza participarea echipelor României Under 18 și Under 20 la Campionatele Europene din Rusia, respectiv Portugalia. Nu au fost niște reușite și trebuie să vedem ce a mers și ce trebuie îndreptat” a conchis antrenorul Dumitru Livadaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava