MOPAN Suceava

Nu mă pot opri din momentul în care reamintesc faptul că actualul sezon competițional a Ligii Naționale de rugby a fost un fiasco asumat. Am acceptat varianta selecționatei României, dar nu pot omite faptul că a amesteca profesioniști cu ”plus” amatori este greșit. În orice joc sportiv participi ca să câștigi și la un moment dat, după niște înfrângeri crunte, pentru că nu există termeni de comparație între să zicem Știința Baia Mare și CSM Suceava, îți pierzi stima de sine și dragostea pentru jocul cu balonul oval.

Așa cum au demonstrat ani de-a rândul, rugbiștii suceveni nu au dat înapoi niciodată și nu o vor face nici în partida de mâine cu U Cluj. În tur rezultatul a fost de nereamintit, însă de această dată se speră ca lucrurile să fie mai ”pașnice”.

”E clar că formația ardeleană este favorită certă, dar noi vom încerca să facem ce putem pentru a reduce proporțiile scorului. Așteptăm publicul iubitor de rugby la teren, chiar dacă șansele noastre sunt minime, pentru că avem nevoie de ajutorul lor” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Marcel Crețuleac.

Din surse apropiate se pare că tabela de scor, cu acționare manuală, nu va fucnționa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava