Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest sezon competițional, Federația Română de Rugby a luat o decizie extrem de controversată, comasând primul eșalon valoric cu cel de-al doilea. Pe românește, el amestecat profesioniștii cu amatorii, adică perje cu piulițe.

”Combinația” a dat roadele așteptate, scorurile partidelor în care față în față s-au aflat profesioniștii cu amatorii fiind relativ astronomice, așa cum vor fi de altfel și în continuare. Problema nu o reprezintă diferențele de pe tabela de marcaj, ci integritatea jucătorilor amatori.

CSM Suceava a reușit să se înscrie în competiție pe ultima sută de metri și încă nu are un lot de jucători cât de cât închegat, lucru care va fi rezolvat probabil spre finalul sezonului. Totuși, important este faptul că formația suceveană continuă se existe.

CSM Suceava face parte din grupa A a Ligii Naționale alături de SCM Timișoara, Știința Baia Mare, U Cluj, Știința Petroșani, CSU Alba Iulia și RC Gura Humorului.

Așa cum era de așteptat, CSM Suceava a primit o ”bătaie” cruntă la Cluj, gazdele impunându-se cu 133-6. Ardelenii au marcat 19 eseuri, toate transformate, sucevenii punctând prin două lovituri de pdeapsă semnate de Sabin Crețu.

Săptămâna viitoare, sâmbătă, față în față se vor afla în derbiul Sucevei, RC Gura Humorului și CSM Suceava.

Sursă foto: Lucian Nuță

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava