Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua de sâmbătă, 4 iunie, va fi una deosebit de interesantă pentru echipele de rugby ale Sucevei, CSM și RC Gura Humorului. În cadrul etapei a VII-a, ultima a turului de campionat, CSM Suceava va primi pe stadionul ”Unirea” de la ora 11.00 vizita celei mai în formă grupări din acest moment din România, vicecampioana SCM Timișoara, în timp ce RC Gura Humorului va juca și ea acasă, pe stadionul ”Tineretului” cu U Cluj. Meciul va avea loc de la ora 12.00 și va fi televizat pe TVR 1, fapt în premieră pentru rugbiul humorean.

importantă la Gura Humorului, pe stadionul Tineretului din localitate. Meciul din Liga Națională de Rugby dintre RC Gura Humorului și Universitatea Cluj va fi transmis în direct, sâmbătă, de la ora 12.00, pe TVR1.

”Așteptăm iubitorii rugbiului sucevean la stadion. Chiar dacă duelul este dezechilibrat, noi vom încerca să nu ne facem de râs șI să dăm o replică cât de cât onorabilă echipei timișorene. Pentru noi staisfacția maximă este aceea că din lotul formației bănățene face parte și mezinul ”clanului” sucevean Conache, alin” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Marcel Crețuleac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava