MOPAN Suceava

Actorul britanic Rupert Grint, celebru pentru rolul lui Ron Weasley în seria de filme ‘Harry Potter’, a spus că s-a luptat și încă se luptă mult cu faima – care i-a transformat viața într-o „existență ciudată”.

Starul în vârstă de 30 de ani a declarat, potrivit contactmusic.com: „Este ca și cum ai avea personalitate duală. Uneori, poate fi dezumanizant să ai în jurul tău o mulțime de oameni care te pozează încontinuu când ieși afară. Pentru ei ești o chestie. Este o existență ciudată. Dar asta este viața mea. Nu prea pot să îmi mai amintesc viața mea înainte de celebritate. Într-un fel ciudat, nu te mai apasă atât de mult cu timpul. Devine ceva normal și te adaptezi.”

Rupert a mai spus, pentru The Independent, că are o relație foarte ciudată cu propria sa vârstă, tot din cauza faimei. „Nu simt că am 30 de ani deloc. Am o relație cam ciudată cu vârsta, din cauza perioadei din viața mea în care am filmat pentru ‘Potter’. A fost foarte ciudat. (…) Eram mereu înconjurați de adulți, am absorbit umorul lor, poveștile lor. (…) Îmi aduc aminte că, de puținele ori în care mergeam la școală – pentru a da examene, mă simțeam detașat de colegii mei. Aveam foarte puține lucruri în comun, lucru ce te izolează. De asta cred că am simțit atât de multă unitate pe platourile de filmare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava