• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Starul francizei ‘Harry Potter’ Rupert Grint a mărturisit că relația sa cu banii este una „rușinoasă”.

Actorul în vârstă de 30 de ani – care l-a interpretat pe Ron Weasley în seria de filme ‘Harry Potter’ – a devenit cunoscut de-a lungul anilor pentru cheltuirea averii sale pe lucruri mai puțin obișnuite, printre acestea numărându-se o navă zburătoare și o camionetă de înghețată. Acum, Rupert spune că, destul de greu, a dezvoltat o atitudine mai matură asupra banilor.

El a explicat, potrivit contactmusic.com: „Cred că Dan (Radcliffe) mi-a spus, la un moment dat, că încet, încet îmi construiesc un fel de Neverland. Mi-a luat ceva vreme să îmi accept relația cu banii. Este cam rușinos. Chiar cumpăr lucruri ciudate, dar m-am mai oprit acum. Am mai crescut puțin.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava