MOPAN Suceava

Johnny Depp a revenit pe covorul roșu la Festvalul Internațional de film de la Cannes. Actorul joacă în filmul francez „Jeanne du Barry”, în care interpretează rolul regelui Ludovic al XV-lea. Prezența actorului american a reușit să stârnească mai mult interes decât filmul în sine, iar deși publicul a fost bucuros să asiste la întoarcerea lui Depp pe covorul roșu, un detaliu a stârnit multe controverse, potrivit click.ro: dantura actorului este într-o stare groaznică!

Poate că mulți dintre noi ne-am gândi că la o avere astronomică de milioane de dolari, costul celor mai bune tratamente dentare ar fi ceva banal. Însă, se pare că Johnny Depp se simte îndeajuns de comfortabil în propria piele pentru a nu da atenție unor detalii de acest gen, spre surprinderea internauților. Unii chiar au glumit că actorul se transformă în personajul Jack Sparrow, din „Pirații din Caraibe”, care avea o dantură la fel de proastă precum Depp.

Sursa foto: www.metro.co.uk

Află mai multe detalii și vezi FOTO, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rusinos-johnny-depp-cu-dantura-cariata-si-2268632.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava