Actorul Russell Brand a confirmat că el şi iubita lui, Laura Gallacher, vor devenit părinţi pentru prima dată.

Zvonurile potrivit cărora starul va devenit tătic au început să circule încă din luna mai, când, tot atunci, s-a scris în presa de peste ocean că cei doi s-au logodit.

Acum, actorul de 41 de ani a postat pe Instagram o poză cu el ţinând o carte scrisă de Dean Beaumont: ‘The Expectant Dad’s Book’ (Cartea viitorului tătic), alături de care a scris: “Bine, atunci. Mama mi-a cumpărat asta. Este timpul să ne pregătim!”

În luna mai, ziarul The Sun scria că Gallacher este însărcinată în cinci luni şi că locuieşte cu Brand de şase luni. Un prieten al celor doi a declarat atunci, potrivit contactmusic.com: “Poate că Russell a a avut legături cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, însă acum totul se învârte în jurul Laurei şi a faptului că va devenit tată. Este un nou capitol din viaţa lor, iar cuplul se bucură de fiecare moment, inclusiv de alegerea numelui pentru bebeluş. Russell este dedicat complet. Majoritatea prietenilor lui apropiaţi au copii, iar el era nerăbdător să-şi întemeieze o familie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava