• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Russell Brand a mărturisit că divorţul de Katy Perry nu l-a făcut să renunţe la ideea de a se recăsători, informează contactmusic.com. Chiar dacă mariajul actorului britanic cu cântăreaţa Katy Perry a durat numai 14 luni, Russell spune că divorţul nu l-a descurajat să mai păşească spre altar şi că ar fi dispus să se mai căsătorească dacă ar întâlni persoana potrivită.

El a declarat, potrivit sursei citate: „Divorţul nu m-a făcut să renunţ la ideea de a mă recăsători. Mi-a plăcut să fiu căsătorit. O foarte mare perioadă a fost totul minunat. Nu poţi condamna o insituţie pe baza unui singur incident. De exemplu, nu poţi condamna întreaga Biserică Catolică din cauza câtorva preoţi neserioşi!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava