Concert pascal
MOPAN Suceava

Russell Crowe a surprins audiența show-ului ‚Hugh Jackman’s One-man Show’, în Australia, când a urcat pe scenă alături de Wolverine și a cântat alături de acesta melodia ce se află pe coloana sonoră a musicalului ‚Les Miserables’, potrivit contactmusic.com.

Cei doi actori au cântat duetul personajelor interpretate de ei in musical, ‚The Confrontation’, melodie pe care au mai cântat-o împreună și în timpul unei petreceri, în 2012.

Hugh a postat pe Twitter o poză cu Russell și a scris: „@russellcrowe este minunat să împart scena cu tine în această seară, prietene!”. Russell i-a răspuns: „Ce privilegiu pentru mine, îți mulțumesc atât de mult!”.

Apărut în decembrie 2012, musicalul regizat de Tom Hooper (premiat pentru The King’s Speech) îi are în distribuţie pe Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried şi Sacha Baron Cohen. Printre cântecele de pe coloana sonoră se numără ‚I Dreamed a Dream’, ‚Bring Him Home’, ‚One Day More’,  ‚At the End of the Day’, ‚The Confrontation’ etc.

Pentru rolul din ‚Les Miserables’, Hugh Jackman a fost nominalizat la premiul Oscar, Globul de Aur și BAFTA, dar a câștigat doar Globul de Aur. În schimb, colega sa de distribuție, Anne Hathaway a câștigat toate cele trei premii, pentru interpretarea personajului Fantine.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava