MOPAN Suceava

Ruxandra Ion (59 de ani) are în portofoliu peste 20 de producţii de televiziune, telenovele, seriale şi o mulţime de emisiuni. Este lesne de înţeles de ce atunci când a fost director la Acasă TV s-a ales cu porecla de “mama telenovelor”. Acum, copilul ei de suflet e postul Happy Channel, fostul Euforia TV, căruia i-a dat o faţă nouă, scrie click.ro. În tumultul carierei, ea a găsit timp şi pentru a-şi rezolva gravele probleme de sănătate.

  • Click!: Aţi devenit consultant de conţinut la noul Happy Channel. Ce vă doriţi de la acest post TV?

Ruxandra Ion: Vreau să fie un canal curat, pentru oameni curaţi. Un canal în care poţi să evadezi atunci când îţi doreşti şi în care să găseşti un strop de fericire. Care să te ajute să treci de nişte hopuri în viaţă. Să aducă un pic de cultură tineretului. În grilă există şi seriale, şi telenovele de calitate. Din telenovele oamenii pot învaţa lucruri morale, care respectă legea morală din noi. Sunt şi multe seriale americane, încerc să aduc şi unele noi.

  • Click!: Arătaţi diferit! Cât aţi slăbit şi cum?

Am slăbit 30 de kilograme. Cu o dietă personalizată, după o vizită la nutriţionist. Mă simt mai bine din punct de vedere al sănătăţii. În acest moment am 105 kilograme. Am avut 135 de kilograme şi eram într-o obezitate morbidă gravă, de grad superior. Probabil că, dacă nu luam această decizie, de a slăbi, şi nu aveam voinţă să o fac, acum nu mai eram în viaţă.

Citește INTERVIUL COMPLET pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ruxandra-ion-daca-nu-slabeam-30-kg-acum-nu-mai-eram-viata#

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava