Sarbatoarea Muntelui 2019

Ryan Gosling şi Eva Mendes regretă că au luat decizia de a lucra împreună, informează showbizspy.com.

Ryan, 32, regizează filmul care marchează debutul său regizoral, ‘How To Cath a Monster’, iar Eva, frumoasa lui iubită în vârstă de 39 de ani, are un rol în acest film. Pe platorile de filmare, Gosling a hotătât să nu-şi trateze mai special partenera de viaţă, dar surse apropiate celor doi spun că el a cam întrecut măsura şi se comportă tot mai urât cu ea.

Un prieten al celor doi a declarat, potrivit showbizspy.com : « Ryan a fost mai dur cu Eva decât cu oricare alt actor din film. A pus-o să repete de foarte multe ori anumite scene. Eva s-a conformat şi nu a spus nimic, dar nu se poate abţine să nu se întrebe: ‘Oare face asta doar pentru a-mi arăta că el este la comandă?’ Cred că amândoi realizează acum că ar fi fost mai bine ca Ryan să-şi vadă de filmul lui, iar Eva doar să-l vizitze pe platourile de filmare. El a avut cele mai bune intenţii când i-a propus Evei să lucreze cu el, dar această colaborare îi face debutul regizoral mai greu decât şi-a închipuit. »

 

Ryan Gosling şi Eva Mendes regretă decizia lor de a lucra împreună, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava