Concert pascal
MOPAN Suceava

Ryan Reynolds este ˝speriat˝ de trecerea timpului și prețuiește fiecare secundă petrecută cu fetița lui, James, potrivit contactmusic.com.

Actorul din ´Green Lantern´ crede că îmbătrânește mai repede de când el și soția lui, Blake Lively, o au pe fiica lor, James, în vârstă de șase luni, și este hotărât să prețuiască fiecare minut petrecut cu micuța.

El a declarat pentru AOL Build: ˝Dintr-odată simți trecerea implacabilă a timpului. Nimic nu te îmbătrânește mai repede ca apariția unui copil în familie, iar asta nu e din cauză că te trezești în miezul nopții la fiecare cinci secunde să-l schimbi – este din cauză că te uiți la această nouă persoană din viața ta și timpul pur și simplu zboară. Cum este posibil să fiu deja cu o jumătate de an mai bătrân? Când majorității oamenilor li se dă o speranță de viață de 90 de ani pe această planetă începi să vezi totul cu alți ochi, te cam sperie puțin. Începi să apreciezi mai mult timpul rămas cu această nouă ființă din viața ta.˝

Deși munca starului, în vârstă de 38 de ani, îl poate ține departe de casă pentru anumite perioade de timp, el este recunoscător că acest lucru înseamnă și pauze mai lungi între proiectele sale, mai notează sursa citată.

El a spus: ˝Avem un program încărcat, dar avem și pauze. Spre deosebire de marea parte a oamenilor, care au o săptămână liberă pe an, eu s-ar putea să am 3 luni libere, ceea ce e atât de frumos. Aceste 3 luni de concediu mă înnebuneau când eram mai tânăr, singur și fără griji, dar acum vreau doar să-mi petrec timpul cu fiica mea. Așa că aș face orice să fiu cu soția mea și cu fiica mea.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava