Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit unor zvonuri apărute recent în presa de peste ocean, Ryan Seacrest şi-a părăsit iubita, pe Julianne Hough, pentru că aceasta petrecea exagerat de mult.
Seacrest şi Hough – care au început să se întâlnească în 2010 – au declarat cu puţin timp în urmă că se despart din cauza programelor lor prea încărcate. Acum, surse apropiate celor doi au declarat, potrivit showbizspy.com, că Ryan a realizat că Julianne este prea petrecăreaţă pentru gusturile sale, acesta fiind şi motivul adevărat pentru care s-au despărţit.

„Ryan a făcut tot posibilul pentru a menţine relaţia cu Julianne, dar, la un moment dat, nu a mai putut. El este mai în vârstă, are deja stabilite nişte priorităţi, şi începuse să se sature să-i tot spună să o lase mai uşor cu alcoolul şi cu petrecerile.”, a declarat un apropiat al vedetei, potrivit sursei citate.

„Se certau tot mai des, pentru că el vroia ca ea să înceteze cu petrecerile exagerate, iar ea dorea ca el să se bucure mai mult de viaţă. Au avut, apoi, o discuţie serioasă, iar Ryan i-a spus lui Julianne că nu mai rezistă să o vadă cum îşi iroseşte viaţa. Ţine la ea foarte mult, dar a simţit că Julianne îl forţa să se comporte mai mult ca un părinte decât ca un viitor soţ.”, a mai spus sursa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava