Concert pascal
MOPAN Suceava

Solistul trupei OneRepublic, Ryan Tedder, a povestit recent că, pe când era pe culmile succesului, călătorea atât de mult încât, la un moment dat, copiii săi nu l-au recunoscut când s-a întors acasă.

Recent, grupul s-a întors dintr-o pauză de doi ani și a lansat un nou single, ‘Rescue Me’. Ryan, în vârstă de 39 de ani – care are doi băieți împreună cu soția sa, Genevieve, pe Miles, în vârstă de patru ani, și pe Copeland, în vârstă de opt ani – a spus că motivul principal al retragerii din lumina reflectoarelor pentru o perioadă lungă a fost timpul îndelungat pe care erau nevoiți să-l petreacă departe de casă.

Muzicianul a spus pentru Wonderland Magazine, conform contactmusic.com: „Ne-am luat liber ultimii doi ani și pentru asta mai mult am insistat eu. După 10 ani de carieră și după ultimul nostru album, mă simțeam complet dezorientat. Cred că este o dovadă uriașă că băieții din trupă au fost de acord și înțelegători cu mine. Eu mă simțeam de parcă mă izbisem de un zid. Copiii mei nu mă mai recunoșteau la un moment dat. Dintr-o perioadă de 10 ani, cred că toți din trupă am fost departe de casă, de cei dragi, fizic, cam șapte ani. Mergeam în turnee încontinuu, parcă eram o adunătură de burlaci. Acum, cu toții suntem căsătoriți și cu copii pe drum.”

Ryan Tedder a adăugat, conform sursei citate: „Majoritatea trupelor s-ar despărți în astfel de cazuri, dar noi am hotărât să rămânem uniți. Acum e momentul să ne întoarcem la treabă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava