Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul OneRepublic Ryan Tedder a mărturisit că cea mai frumoasă experienţă prin care a trecut în viaţa sa a fost săptămâna petrecută în studioul de înregistrări alături de legendarul Sir Paul McCartney, notează contactmusic.com.

Deşi a lucrat cu multe nume mari din industria muzicală, solistul trupei One Republic spune că cel mai mult i-a plăcut să colaboreze cu starul Beatles. Muzicianul a vorbit despre proiectele sale într-un interviu recent.

„În ceea ce priveşte proiectele viitoare, totul este pregătit. Săptămâna trecutcă am avut o sesiune de înregistrări cu Camila Cabello şi sunt foarte mândru de ceea ce a ieşit. Sunt foarte încântat de tot ceea ce am realizat împreună cu Paul McCartney. De fapt, mai mult decât fericit; este, probabil, sesiunea mea preferată. Chiar aş putea spune că săptămâna mea preferată din toată viaţa a fost cea în care am lucrat cu Paul McCartney. Albumul celor de la U2 a început să prindă formă şi sună incredibil. De asemenea, am mai colaborat cu The Killers pentru următorul lor album. Am mai lucrat şi cu Jessie Ware.”, a povestit Ryan Tedder într-un interviu acordat revistei Schon, conform sursei citate.

Ryan Tedder: "Aş putea spune că săptămâna mea preferată din toată viaţa a fost cea în care am lucrat cu Paul McCartney", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava