Concert pascal
MOPAN Suceava

Ryan Tedder nu are nicio idee dacă piese din cele pe care le-a scris el vor apărea pe noul album al cântăreței britanice Adele, notează contactmusic.com.

Solistul trupei One Republic – care a scris single-ul ‘Rumour Has It’ din 2011 al britanicei – a dezvăluit că a fost abordat anul trecut în legătură cu posibilitatea ca melodii la care el și Adele au colaborat „cu ani în urmă” să fie incluse pe noul material discografic al cântăreței, ’30’, dar nu știe dacă vreuna dintre ele a fost până la urmă inclusă pe disc. Acest lucru îl va afla odată cu ceilalți, pe 19 noiembrie.

Ryan Tedder a spus pentru The Sun, conform sursei citate: „La începutul pandemiei, am fost întrebat despre unele piese la care am lucrat împreună cu ani în urmă. Dar doar Adele știe ce se întâmplă. Ea și Beyonce se numără printre artiștii de la care nu afli nimic până în săptămâna lansării. Am acceptat acest aspect așa cum este. Este o prietenă bună, dar sunt unele lucruri ce trebuie să rămână sub lacăt.”

Noul album, ’30’, îndrăgita artistă britanică l-a descris ca fiind „o călătorie pe viață și pe moarte prin cea mai turbulentă perioadă” din viața ei. Într-o postare distribuită pe rețelele de socializare, Adele a spus, potrivit ContactMusic: „Nu eram nici măcar aproape de punctul în care mi-aș fi dorit să fiu atunci când am început să lucrez la el (album), acum 3 ani. Chiar în zona opusă, de fapt. Mă bazez pe rutină și consistență pentru a mă simți în siguranță, mereu am făcut asta. Dar iată că acum, cu bunăștiintă și voit, mă aruncam într-un labirint al dezordinii absolute și al frământărilor interioare.”

Artista a mai spus: „Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit. Aș îndrăzni să spun că nu m-am mai simțit niciodată atât de împăcată cu mine. Astfel încât, sunt pregătită, în sfârșit, să lansez acest album. ”

În încheiere, Adele a spus că inima ei s-a vindecat și că material discografic povestește toate momentele cheie care au condus la acest final fericit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava