Concert pascal
MOPAN Suceava

Ryanair, cel mai mare operator aerian low cost din Europa, ar putea să opereze de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava. Într-o declaraţie recentă făcută de Michael O’Leary, CEO al Ryanair, citat de Ziarul Financiar, acesta spune că această companie îşi doreşte să opereze pe 10 – 12 aeroporturi din România. „În cinci ani estimăm că o să avem 10 milioane de pasageri în România (…). În Polonia de exemplu operăm pe 12 aeroporturi şi avem patru baze. Şi în România activitatea noastră ar trebui să fie similară cu cea din Polonia în următorii ani. Trebuie doar să ajungem la înţe­legeri cu aeroporturile. Mă aştept ca în România să avem 4-5 baze în următorii cinci ani şi să zburăm din şi spre 10-12 aeroporturi din această ţară“, a spus Michael O’Leary.

De altfel, trebuie spus că recent, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a avut o vizită oficială în Irlanda, la Dublin, oraş în care compania îşi are sediul central, ceea ce ar putea să confirme faptul că autorităţile sucevene au început discuţiile cu privire la o eventuală prezenţă a Ryanair la Suceava.

În acelaşi timp, posibilitatea ca actualul lider pe piaţa low-cost din România, Wizzair, să opereze la Suceava pare să fie din ce în ce mai mică. Asta după ce Wizzair a anunţat în cursul acestei săptămâni că îşi va deschide o bază aeriană la Iaşi, şi ca creşte numărul de zboruri de pe acest aeroport.

Ryanair ar putea opera de pe Aeroportul Suceava, 8.2 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (13 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava