• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat de 58 de ani, din Panaci, a suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în urma unui incendiu izbucnit ieri în locuința sa din cauza jarului căzut din sobă. Potrivit ISU Suceava, bărbatul a fost scos din casă de către vecini, înainte de sosirea pompierilor. Victima a fost preluată de paramedicii SMURD, care i-au acordat primul ajutor, iar apoi au transportat-o la Spitalul din Vatra Dornei. În incendiu au ars podeaua bucătăriei, elemente de tîmplărie, obiecte de mobilier și materiale textile. De asemenea, s-au degradat documente personale ale proprietarului, precum și tencuiala și zugrăveala pereților și tavanului de la parter, prin afumare. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari și civili de la Vatra Dornei, respectiv, Panaci, au intervenit aproape trei ore cu două autospeciale și două motopompe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava