MOPAN Suceava

Lionsgate a confirmat o continuare a thriller-ului răzbunător ´John Wick´, din anul 2014, aclamat de critici, cu Keanu Reeves revenind pentru a răzbuna și mai mulți căței. David Leitch și Chad Stahelski se vor întoarce ca regizori, iar Derek Kolstad va prelua iar scenariul, conform sursei citate.

˝Cu un asemenea sprijin extraordinar din partea fanilor și criticilor pentru ´John Wick´, am știut că mai avem multe de spus despre această poveste.˝ – a declarat Jason Constantine, președintele de achiziții și coproducții. ˝Suntem încântați că Keanu, David și Chad au refăcut echipă cu noi și au promis că vor aduce audienței și mai multă emoție a doua oară.˝

John Wick, personajul lui Reeves, este un asasin retras care caută răzbunare pentru uciderea cățelului său din rasa Beagle, un cadou de la soția sa recent decedată. Produs cu doar 20 de milioane de dolari, filmul a avut încasări de peste 78 milioane de dolari în box-office-ul mondial, mai scrie sursa citată.

˝Exact când aproape ai renunțat la speranță pentru Keanu Reeves… apare superstilizatul film răzbunător ´John Wick´. Și îți amintești ce ți-a plăcut la el la început.˝ – a spus Wendy Ide în cronica sa pentru The Times. ˝Ca urmare a vendetei alimentată de adrenalină de anul trecut și thriller-ului autosalvator˝, scrie în rezumatul intrigii al continuării peliculei, ˝legendarul asasin John Wick se întoarce.˝ Data lansării nu a fost făcută publică încă, deși Lionsgate va solicita drepturile de distribuție internațională la Cannes, spre finalul anului. Între timp, Reeves urmează să filmeze pentru pelicula romantică ´The Bad Batch´, cu Jim Carrey și Jason Momoa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava