MOPAN Suceava
Începând cu data de 28 Noiembrie a.c. s-a dat startul înscrierii unităților de învățământ (școli si/sau licee)  în platforma on-line ce are ca scop o metodă ce poate facilita interacțiunea dintre școală, elevi și părinți, în mediul on-line.
Platforma conține profilul elevilor si catalogul on line  unde vor fi consemnate notele  si  absențele acestora, organigrama, orarul elevilor, biblioteca completă, profile de socializare, ceea ce constituie o metodă eficientă de comunicare între profesor-elev și profesor -părinți.
Unul dintre cele mai mari beneficii este ca această platformă are capacitatea de a permite supravegherea elevilor de către părinți. Cu ajutorul unei parole confidențiale,  parintii pot accesa oricand catalogul on line prin care pot urmari evolutia copilului  sau absentele acestuia de la scoala, vor putea intra în legatură cu profesorii sau conducerea școlii/liceului.
Platforma prezinta avantaje nu doar pentru parinti, ci si pentru elevi, pentru ca le permite acestora, tot pe baza unei parole confidentiale, accesul la informații, păstrând confidențialitatea datelor, avand parte de diverite jocuri cu caracter educațional, informațional și interactiv.
Profilul de socializare permite elevilor comunicarea cu ceilalți colegi, schimb de informații, cooperare, dezvoltându-le spiritul competitiv. Biblioteca on-line are rolul de completare și informare, fiind un mediu comod de colectare a informațiilor necesare în sala de curs.
De asemenea, orarul elevilor va fi reactualizat la orice schimbare. Orice anunț a unui profesor cu privire la orar sau orice comunicat al conducerii școlii va fi adus la cunostință în timpi util, pentru evitarea absentării sau a lipsei de informație.
„Tehnologia avansată ne-a determinat să creăm această platforma-online ce vine în ajutorul elevilor, a părinților și a institutiilor de invatamant. Astfel, părinții plecați cu munca în străinătate sau chiar si cei aflati in delegatie pentru cateva zile,  pot menține o comunicare permanentă cu școala și vor fi la curent cu situația școlară ”
Vestea buna este ca scolile beneficiaza de infrastructura , internet,  routere si tablete in mod gratuit.
Catalogul de prezentare se poate solicita la adresa de e-mail : CatalogulOnline@yahoo.com
S-a dat startul înscrierii unităților de învățământ în platforma on-line, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava