MOPAN Suceava

Sistemul educational olandez este unul dintre cele mai bune din Europa, Olanda fiind o destinatie preferata de zeci de elevi si studenti romani datorita costurilor mici de scolarizare si datorita gamei variate de programe in limba engleza. Considerat un centru international al afacerilor, comertului, al industriilor high-tech sau al celor bazate pe cunoastere, Olanda ofera un mediu favorabil pentru desfasurarea studiilor.

Studentii internationali au oportunitatea sa aleaga intre universitati de cercetare si universitati de stiinte aplicate, in functie de interesele lor. Majoritatea universitatilor din Olanda percep o taxa de şcolarizare de 1835 EUR/an, care poate sa fie acoperita printr-un imprumut guvernamental (fara dobanda), de care pot sa beneficieze si romanii, in calitate de cetateni ai Uniunii Europene. Imprumutul urmeaza sa fie rambursat la 2 ani dupa terminarea studiilor, in rate lunare. In plus, statul olandez incurajeaza studentii sa se angajeze din timpul facultatii oferind astfel posibilitatea obtinerii unei burse (pana la 500 EUR/lunar) daca dovedesc ca lucreaza legal, in regim part-time.

Din portofoliul IEC – International Education Center Romania fac parte reputate universitati precum Fontys University of Applied Sciences, Hanze University of Applied Sciences, Hotelschool The Hague, Leiden University, Stenden University of Applied Sciences,  The Hague University of Applied Sciences, Tilburg, University of Amsterdam, VHL University of Applied Sciences, Wageningen University etc. cu variate programe de licenta si master. De asemenea, aplicantii care nu detin un certificat de limba engleza, pot sustine un test de limba prin intermediul IEC. Testimoniale si mai multe infomatii pe  www.studyinholland.ro.

         Pentru primul pas de aplicare la unul din programele oferite de universitatile olandeze, viitorii studenti trebuie sa trimita o solicitare la info@iec.ro, in urma careia vor fi preluati de catre un consilier care le va oferi tot sprijinul necesar in realizarea dosarului si trimiterea aplicatiei la universitate.

IEC – International Education Center Romania este o organizatie cu experienta de peste 10 ani in consultanta educationala, abilitata sa ii sprijine pe studentii romani pe tot parcursul procedurii de aplicare. Facem parte din grupul EDvisory Education si suntem membri EAIE – European Association for International Education si NAFSA – Association of International Educators.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava