Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava
 • Noua aplicație IMOPEDIA.ro care integrează soluții PropTech inovatoare și elemente de AI – artificial intelligence revoluționează felul în care profesioniștii din imobiliare se vor conecta pe viitor cu clienții lor – vânzători, cumpărători, chiriași.
 • APAIR și MLS.ro pun la dispoziția pieței date valoroase actuale și istorice pe o perioadă de 10 ani, care vor sta la baza unor studii imobiliare documentate.
 • ro derulează un amplu proiect de cercetare pe zona de AI- artificial intelligence, finanțat de Uniunea Europeană.
 • Cea mai numeroasă delegație a celei mai mari asociații imobilare din lume, National Association of REALTORS® – NAR se află în premieră la București. Membrii NAR realizează 80% din toate tranzacțiile imobiliare din SUA.
 • Realtorii români împreună cu cei americani și alți profesioniști din imobiliare fac schimb de experiență pentru a veni în întâmpinarea provocărilor publicului consumator de imobiliare.

The Art of Real Estate, o premieră a industriei și unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare care s-au desfășurat vreodată în România, are loc astăzi, joi, 15 septembrie 2022, la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” din București. Evenimentul este organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România – APAIR și platforma imobiliară IMOPEDIA.ro, cu susținerea MLS.ro și National Association of Realtors® – NAR, cea mai mare asociație imobiliară din lume cu peste 1,5 milioane membri (Realtori).

Este un eveniment maraton care timp de 9 ore reunește pe scenă 19 speakeri de renume în cadrul a 9 sesiuni pline de conținut, ținând cu sufletul la gură peste 450 participanți – agenți imobiliari, dezvoltatori, specialiști din industrii conexe și reprezentanți ai presei.

Unicitatea evenimentului constă în abordarea 360o, în elementele de premieră pe care le aduce prin structură, amploare, dinamică și conținut, cât și în impactul puternic și benefic pe care îl va avea asupra experienței de tranzacționare și vieții a milioane de români interesați de domeniul imobiliar, fie că sunt vânzători, cumpărători, investitori sau chiriași.

Integrarea tehnologiei în imobiliare, soluțiile PropTech inovatoare prezentate în premieră în cadrul evenimentului, promovarea eticii și a practicilor corecte ale industriei, expertiza celor mai renumiți specialiști din țară și străinătate și noile tehnici și instrumente puse la dispoziția agenților imobiliari, vor avea un impact nu doar asupra rentabilității și muncii acestora ci și asupra felului în care publicul va consuma imobiliare pe viitor.

 • Conferința este deschisă de Dan Negulescu – Ambasador NAR pentru Europa de Est, Toma Filipovici – Președinte APAIR 2021, Răzvan Muntean – CEO IMOPEDIA.ro și Kenny Parcell– Președinte ales NAR 2022.
 • Multe voci leagă criza din 2008 de ceea ce s-a întâmplat în SUA cu un an înainte. Auzim tot mai multe întrebări despre o posibilă criză imobiliară. În acest context reprezentanții NAR punctează cum se văd imobiliarele dincolo de
 • Smaranda Heroiu – Director Executiv Upgrade 100, cel mai mare festival regional de digital & tehnologie, oferă tuturor celor prezenți o perspectivă interesantă și inedita asupra tendințelor și inovării. Smaranda vorbește despre dezvoltarea fără precedent a umanității în viitorul apropiat și despre cum organizațiile vor deveni mai agile în procesul lor de transformare exponențială.
 • După 5 sezoane, 187 de ediții și 143 de invitați găzduiți de-a lungul celor 12 ani de existență, emisiunea ZAI la o Cafea realizată de Răzvan Muntean – CEO IMOPEDIA.ro îl are ca invitat în premieră, în cadrul conferinței, pe Dan Bucșa, economistul-șef pentru Europa Centrală și de Est în cadrul UniCredit Bank Londra, într-un dialog cu cărțile pe masă despre piața imobiliară văzută din perspective
 • Unul dintre momentele cheie ale zilei este anunțarea lansării noii aplicații IMOPEDIA care aduce o schimbare de perspectivă asupra felului în care cumpărătorii și vânzătorii folosesc portalurile imobiliare, instrumentele IT și tehnologia în procesul de tranzacționare, revoluționând felul în care profesioniștii din imobiliare se vor conecta pe viitor cu clienții lor – vânzători, cumpărători, chiriași. Având beneficii relevante pentru toți cei implicați în procesul de tranzacționare, aplicația crează un mediu de lucru organizat și asigură o comunicare fluentă și centralizată. Funcțională pentru agenții imobiliari, aplicația va fi în curând disponibilă și pentru publicul larg.
 • Dan Negulescu – Ambasador NAR pentru Europa de Est prezintă APAIR, prima asociație din Europa constituită după model
 • Sorin Udrea – Fondator APAIR & ro și Raluca Jugănaru – Manager Servicii Clienți MLS.ro fac o perspectivă a pieței românești din viziunea MLS.ro – serviciu performant de informare și cooperare organizată între agenții imobiliari/agențiile imobiliare din România. Aflăm că în luna iunie 2022 s-au monitorizat 546 tranzacții, 1.612 listări noi, 112.976 Euro preț mediu listări noi,

83.089 Euro preț mediu vânzare. Având în vedere și ușoara încetinire a vânzărilor reflectată de rotația stocurilor, ne putem aștepta în continuare la o stabilizare a prețurilor și la o creștere a stocurilor determinată de absorbția mai mică a pieței.

 • Sanja Radovanovic – Președinte IAHSP ® Europe ne explică cum arta stagingului transformă “de vânzare” în “vândut”. Sanja vorbește despre home staging și beneficiile pe care le poate aduce această tehnică atât agenților imobiliari care doresc să facă performanță cât și specialiștilor din alte domenii.
 • Cristian China-Birta – carismaticul antreprenor, trainer, speaker și blogger Kooperativa 2.0 explică ce se ascunde în spatele sintagmei “Social media nu vinde”.
 • Alina Aeby – NAR Global Coordinator for Eastern Europe/Middle East/Africa, Gizo Ujarmeli – NAR Global Ambassador for Georgia, Moldova & România și Leo Lo– Asia Proptech prezintă soluții PropTech ale industriei globale de Real Estate.
 • Teodora Mețiu – Trainer Public Speaking face o incursiune originală în arta comunicării Meseria de agenț imobiliar implică interacțiune și comunicare. De cele mai multe ori distanța de la DA la NU este dată de eficiența comunicării. Teodora aduce din experiența ei câteva ponturi aplicabile imediat în viața de agent.
 • Încercând să răspundă întrebării “Tehnologia – instrument sau înlocuitor pentru agentul imobiliar”, Răzvan Muntean – CEO IMOPEDIA.ro și Traian Rebedea – fondator Bucharest Deep Learning prezintă o secvență din rezultatele unui amplu proiect de cercetare pe linia Inteligentei Artificiale (ML), inițiat dero și finanțat de Uniunea Europeană, cu o valoare totală de aprox. 2 milioane de euro. Rezultatele obținute vor sta la baza noului portal IMOPEDIA.ro și totodată la interacțiunea dintre agenții imobiliari și publicul larg.
 • Zola Szerencses – 2021 ORRA – Educator of the year, Lisa Hill – President Elect ORRA – Orlando Regional REALTOR® Association și Cliff Long – CEO Orlando Regional REALTOR® Association urcă pe scena The Art of Real Estate pentru a transmite perspectiva lor asupra pieței și a soluțiilor care asigură succesul.
 • Cristian Onețiu – Investor & chairman of the Board of Unicorp Ventures aduce propria perspectivă despre cum să acționezi într-o piață în schimbare prezentând câteva implementări pe cât de futuriste, pe atât de
 • Conferința se încheie cu un concert special surpriză al Orchestrei Teatrului de Operetă – Ion Dacian – Broadway Style Show care va puncta de o manieră creativă, o dată în plus, legătura dintre artă și imobiliare, laitmotivul întregului eveniment. Un moment absolut excepțional, de

SPONSOR: UniCredit Bank

PARTENER DE HIDRATARE: AQUA CARPATICA

Cu  susținerea:  ZAI  LA  O  CAFEA,  Târgul  Național  Imobiliar  –  TNI,  PRagmatIQ Communication, POINT PA&PR.

Pentru mai multe informații accesați platforma https://www.theartofrealestate.ro/.

Despre APAIR

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) a fost înființată în anul 2009, după modelul National Association of REALTORS®, cea mai mare asociație profesională din Statele Unite ale Americii și din lume.

APAIR este recunoscută ca fiind lider în dezvoltarea de standarde profesionale privind desfășurarea unei activități imobiliare eficiente, profitabile și etice. APAIR promovează ca metodă de lucru Reprezentarea Exclusivă și se ghidează după principii precum loialitate totală față de client, cooperarea dintre agenții imobiliari membri și transparența totală în tranzacția imobiliară. APAIR functionează pe modelul NAR, iar pilonii principali sunt Codul Etic, Educația continuă și MLS. Mai multe informații: https://www.apair.ro/.

Despre IMOPEDIA.ro

IMOPEDIA.ro este prima platformă imobiliară din România, lansată în 1999 sub forma proiectului de referință imobiliare.run.ro devenit imopedia.ro în noiembrie 2008.

Folosind experiența valoroasă a celor 22 de ani de expertiză în care a fost singura platformă imobiliară cu adevărat alături de agentul imobiliar și succesul înregistrat ca lider de piață în București timp de 10 ani consecutiv, IMOPEDIA.ro s-a relansat în iunie 2021 adoptând o nouă poziționare în direcția Reprezentării Exclusive, așa cum este ea definită de APAIR/NAR, împreună cu serviciul MLS.ro – reglementat de APAIR. Anul 2021 a adus și o noua identitate de brand, construită în jurul conceptului de Localizare Exactă a proprietăților.

Asumându-și misiunea de a susține profesionalizarea industriei imobiliare prin asistarea trecerii de la intermediere la Reprezentare pentru a asigura o lume imobiliară mai bună, IMOPEDIA.ro încurajează practicile corecte prin promovarea prioritară a conținutului de calitate pe platforma www.imopedia.ro.

„Conținut de calitate” înseamnă pentru noi proprietăți imobiliare cu localizare exactă pe hartă, informații complete, corecte și verificate, adică exact acel gen de informații pe care și le doresc clienții. Mai multe informații: www.imopedia.ro.

Despre MLS.ro

MLS (Multiple Listing System) este pilonul de business al APAIR, un serviciu performant de informare și cooperare organizată între agenții/agențiile imobiliare din România.

Serviciul MLS.ro pune bazele unei piețe imobiliare organizate, reprezentând atât sursa de informații despre proprietățile și tranzacțiile imobiliare, cât și instrumentul de cooperare între agenții imobiliari. Misiunea acestuia este de a oferi transparență pieței imobiliare, de a deschide vizibilitatea listingurilor către toată piața de agenți și consumatori, de a oferi educație specifică agenților din piață și de a le asigura profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a presta servicii valoroase, relevante și profesioniste, în beneficiul clienților lor și al întregii piețe imobiliare. Mai multe informații:  https://www.mls.ro/.

Despre NAR

National Association of REALTORS® – NAR este cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,5 mil. membri (Realtors), care există pe piață de 114 ani. Membrii acesteia realizează 80% din toate tranzacțiile imobiliare din SUA.

National Association of REALTORS® a fost înființată la data de 12 Mai 1908 în Statele Unite ale Americii cu obiectivul “de a uni agenții imobiliari din America cu scopul de a exercita eficient o influență puternică asupra aspectelor ce influențează interesele imobiliare”. Marca REALTOR® a fost înregistrată la data de 13 Septembrie 1949, iar logo-ul “R” a fost adoptat în anul 1973. Încă de la primii ani de existență, NAR a recunoscut nevoia de specializare în rândul agenților imobiliari și a creat, susținut și constituit diferite entități care au evoluat pe parcursul anilor în instituții și consilii educaționale. Mai multe informații:  https://www.nar.realtor/.

Alina AEBY

Alina Aeby este Ambasadorul NAR pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa. De origine română și stabilită în San Francisco, California, Alina AEBY este liantul dintre NAR și APAIR, asociație pe care a sprijinit- o de la început.

Cristian CHINA-BIRTA

Blogger, antreprenor, trainer și speaker, Cristian China – Birta este autorul primei cărți despre influencer marketing din România. Cu mai bine de 13.000 de postări și articole scrise pe site-ul său, Chinezu este unul dintre cei mai cunoscuți și carismatici bloggeri autohtoni.

Cristian ONEȚIU

Cristian Onețiu este investitor și președinte al consiliului de administrație al Unicorp Ventures, o companie de investiții cu sediul în Dubai, pe deplin angajată să dezvolte viitori unicorni în web 3.0. Cristian este și fondatorul Life Care, una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din Europa Centrală și de Est, dar și mentor pentru peste 1.000 de antreprenori.

Dan BUCŞA

Dan Bucșa este economistul – șef pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul UniCredit Bank Londra. Dan este responsabil pentru cercetarea macroeconomică a Grupului UniCredit cu privire la regiunea ECE, are o experiență unică vastă privind regiunea ECE și este bine cunoscut clienţilor din întreaga lume care sunt interesaţi de această regiune.

Dan NEGULESCU

Dan Negulescu este unul dintre pionierii industriei imobiliare făcute “ca la carte” din România. Speaker, trainer și Realtor din 2005, Dan Negulescu este și președinte fondator al APAIR. Din 2019 este Ambasador NAR pentru Europa Centrală și de Est.

Gizo UJARMELI

Ambasador global NAR pentru Georgia, Moldova și România, Gizo Ujarmeli este gata oricând să-și spună povestea de succes și să aducă inspirație în viața agenților imobiliari care își doresc să se dezvolte atât pe plan personal, cât și profesional.

Kenny PARCELL

Kenny Parcell este președintele ales al NAR. De-a lungul carierei sale de 24 de ani, Kenny a vândut peste

3.000 de case. De altfel, Kenny Parcell a activat în industria imobiliară în două secole, el având o diplomă de licență în afaceri din anul 1998.

Leo LO

Leo LO este un supraviețuitor devenit antreprenor în serie. Leo Lo este CEO-ul Fonto Holdings, o corporație integrată cu sediul în Hong Kong. Compania furnizează soluții în regiunea Asia-Pacific pentru

imobiliare și infrastructură, sub formă de proiecte stabilite, finanțare, investiții, evaluare și management al activelor.

Răzvan MUNTEAN

Răzvan Muntean este un inovator și un luptător neobosit pentru o lume imobiliară mai bună. Fără a fi realtor, Răzvan cunoaște dedesubturile acestei industrii, iar asta l-a ajutat să creeze unelte menite să le facă viața mai ușoară agenților imobiliari. Răzvan Muntean înseamnă, printre altele, IMOPEDIA.ro, Real Manager sau ZAI.

Raluca JUGĂNARU

Figură emblematica a MLS.ro, Raluca este pasionată de MLS și de lucrurile făcute bine. O fire caldă și răbdătoare, este cea din spatele dezvoltării multor Realtori prin suportul acordat. Dacă MLS.ro a ajuns să fie un fenomen de masă, să nu uităm că Raluca este cea care a fost mereu în linia întâi.

Sanja RADOVANOVIC

Sanja Radovanovic este maestră în arta punerii în scenă, ceea ce, în imobiliare te poate face să treci lejer de la DE VÂNZARE la VÂNDUT. Sanja Radovanovic este președinte și co-fondator al Asociației Europene a Profesioniștilor în Home Staging.

Smaranda HEROIU

Smaranda Heroiu este directorul executiv al UPGRADE 100, cel mai mare festival regional de digital & tehnologie. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul comunicării și al strategiei de business, Smaranda este o cercetătoare pasionată de subiecte precum societatea viitoare, inteligența artificială și inovația în tehnologie și a obținut recent un master în antropologie digitală la University College of London.

Sorin UDREA

Sorin este membru fondator APAIR și MLS.ro, precum și părintele Reprezentării Exclusive în România – fiind primul antreprenor care a implementat pachetul complet al Reprezentării, conform eticii NAR. Un om discret și un perfecționist, Sorin este cel de numele căruia se leagă lansarea și evoluția multor agenți români de renume.

Super-Zola SZERENCSES

Zola Szerencses sau SuperZola, așa cum l-au numit, pe bună dreptate, agenții imobiliari români, a fost deschizător de drumuri pentru profesioniștii din industria imobiliară din România. Zola a ajuns pentru prima dată în țara noastră în anul 2015, la invitația APAIR. De atunci, Super Zola a predat, în mod repetat, cursurile ABR, SRS, RENE CRETS. Cu ajutorul lui SuperZola a fost organizat la București, în premieră în Europa, cursul „Train the Trainer”. Acolo au fost formați traineri acreditați NAR din mai multe țări.

Teodora MEȚIU

Teodora Mețiu este trainerul cursului de public speaking cu cea mai mare cotă de piață din București. Însă drumul până aici nu a fost ușor. Teo a fost, pe rând, prezentator TV cu peste 7.200 de ore de transmisiuni în direct, consilier de imagine și purtător de cuvânt.

Toma FILIPOVICI

Toma este una dintre cele mai apreciate și reprezentative imagini a noii generații de agenți imobiliari. Un om ferm, care știe ce vrea, a avut șansa să intre în breasla imobiliară direct prin poarta Reprezentării Exclusive. 2021 a fost anul ce i-a oferit lui Toma responsabilitatea funcției de președinte APAIR.

Tracy KASPER

Tracy Kasper este primul vicepreședinte al Asociației Naționale a REALTOR-ilor din 2022. Tracy are 29 de ani de experiență în domeniul imobiliar și este specializată atât în piață imobiliară rezidențială, cât și comercială.

Traian REBEDEA

Traian Rebedea este unul dintre fondatorii Bucharest Deep Learning și are un doctorat în programare neurolingvistică (NLP). Este implicat în activități de predare și mentorat pentru a transmite și altora o parte din pasiunea și interesul său cu privire la Machine Learning. Din 2020 s-a alăturat echipei IMOPEDIA, coordonând un amplu proiect de cercetare pe linia Inteligenței Artificiale (ML).

S-a dat startul schimbării pe piața de Real Estate. Experiența de tranzacționare a milioane de români se va îmbunătăți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava