Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce acționa pe DN 29A din comuna Zvoriștea, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, s-a intersectat cu un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu suspect de a fi expirat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 3 km având în funcțiune semnalele luminoase și acustice alea autospecialei de poliție, însă conducătorul auto, nu s-a conformat și a continuat deplasarea pe un drum comunal neclasificat, după care, a oprit, a coborât din mașină și împreună cu pasagerul din vehicul au fugit în curtea unui imobil ce avea porțile deschise.
Polițiștii au procedat la urmărirea pedestră a conducătorului auto care a fost identificat ascuns după o anexă a imobilului, acesta fiind un bărbat de 25 de ani din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

S-a jucat de-a v-ați ascunselea cu polițiștii însă nu i-a mers, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava