Luni seară patrula din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preutești a oprit pentru control  pe DJ 208 pe raza localităţii, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea în autoturism se afla în calitate de pasager, proprietarul autoturismului, care a precizat faptul că, i-a încredinţat bărbatului de 32 de ani vehiculul spre a-l conduce întrucât acesta consumase băuturi alcoolice.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”,  faţă de bărbatul de 32 de ani şi „încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane care nu deține permis de conducere”, faţă proprietarul vehiculului, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava