Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bătrân în vârstă de 75 de ani a fost sancţionat de poliţişti după ce a provocat un accident rutier. Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei, în după amiaza zilei de vineri, un bărbat de 75 ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul pe strada Constantin Brâncoveanu, la intersecția cu strada Ștefan cel Mare nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Marginea, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a fost proiectat în șanț, unde a lovit un capăt de podeț și s-a răsturnat.
Având în vedere că persoanele implicate în eveniment au declarat că nu au suferit leziuni, accidentul a fost soluţionat de polițiști ca și tamponare cu avarii, conducătorul auto de 75 de ani fiind sancţionat cu suma de 585 lei și reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 zile.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, tânărul de 19 ani și un minor de 15 ani, din comuna Marginea, pasager în autoturismul condus de acesta, s-au prezentat la spital, acuzând dureri minore, pentru care li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava