Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina pe un bulevard din Suceava şi a lovit doi pietoni. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, în interiorul municipiului Suceava. Vinovat de producerea accidentului a fost A. Vasile, de 49 ani, din Fălticeni, care în timp ce conducea autoturismul a acroşat lateral bordurile aflate în afara drumului, răsturnându-se şi lovindu-i pe V. Niculai, de 43 ani, din Stroieşti şi C. Adrian, 34 ani, din Moara, care circulau pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui V. Niculai, şi lovirea uşoară a conducătorului auto şi a lui C. Adrian.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

V. Niculai nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nici nu i s-au recoltat probe biologice de sânge, iar C.Adrian a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava