• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Suceava, s-a semnat un contract de solidaritate cu unul dintre participanţii la Bursa locurilor de muncă pentru tinerii defavorizaţi. Şefa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Mirela Adomnicăi, a informat că actul a fost semnat cu o persoană calificată în meseria de tehnician dentar, iar angajatorul şi-a manifestat disponibiltatea de a-i încheia acesteia un contract de muncă. Ea a spus că alţi 13 participanţi au fost selectaţi pentru încadrare. La acţiune au participat 60 de persoane şi 10 angajatori. Aceştia au oferit 37 de locuri de muncă în următoarele domenii: servicii, construcţii, alimentaţie publică, prelucrarea lemnului, intermedieri financiare şi cadastru. Bursa a avut loc astăzi la sediul AJOFM şi s-a adresat tinerilor cu dizabilităţi aflaţi în evidenţa Agenţiei, celor care au fost victime ale traficului de persoane, tinerilor care provin din sistemul de protecţie socială sau care au executat pedepse privative de libertate, şi tinerilor cu vîrste cuprinse între 16 şi 26 de ani care au copii în întreţinere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava