MOPAN Suceava

Un bărbat de 42 de ani, din Suceava, a fost reținut 24 de ore și introdus în arestul poliției județene, după ce s-a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini și a intrat cu vehiculul într-un imobil de pe strada Ana Ipătescu. Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 05.00, și s-a soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul mirosea a băutură, însă a refuzat să sufle în etilotest și să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, din verificări a rezultatul că permisul lui de conducere este suspendat pentru abateri la regimul rutier. Suceveanului i s-au aplicat și cîteva amenzi: una de 5.000 de lei pentru nerespectarea interdicției de circulație instituită prin Ordonanța Militară nr.3 și două în valoare de cîte 1.000 de lei, pentru adresare de cuvinte și expresii jignitoare.

Individul este cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis.

S-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un imobil din Suceava. S-a ales cu amenzi de 6.000 de lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava