Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Bilca s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan fără a avea permis și a provocat un accident în urma căruia doi minori au fost răniți. Potrivit Poliției Suceava, sâmbătă, la ora 21.15, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe un drum județean din din comuna Mușenița, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bilca, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a două minore de 6 și 12 ani, ambele din comuna Mușenița, pasagere în autoturism. După accident, conducătorul auto a plecat de la fața locului.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, care va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava