Concert pascal
MOPAN Suceava

În dimineața zilei de 1 martie, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că două atelaje hipo transportă material lemnos fără documente legale de proveniență, dinspre com. Horodnic de Sus spre mun. Rădăuți.

Polițiștii s-au deplasat pe DN 17A, spre mun. Rădăuți, identificând două atelaje hipo ce transportau material lemnos, la cca.100 m față de intrarea în municipiu, dinspre com. Horodnic de Sus.

Conducătorii atelajelor hipo au fost identificați ca fiind un tânăr de 26 ani și un bărbat de 46 ani, ambii din com. Horodnic de Sus.

Efectuându-se controlul asupra atelajelor hipo, s-a constatat că acestea erau încărcate cu material lemnos, respectiv lemn foc esență fag, fapt pentru care li s-a solicitat avizele de însoțire, ambii declarând că nu posedă documente în acest sens.

Atelajele hipo au fost însoțite la punctul de descărcare „Atelier Împletituri” de pe raza com. Marginea, unde personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând că în cele două atelaje hipo se afla cantitatea de 1,46 metri cubi material lemnos, lemn de foc specia fag, în valoare de 233,5 lei.

Cei doi au fost sancționați contravențional conform art. 19 alin. (1) lit. b) din Lg. 171/2010M, iar cantitatea de 1,46 m.c. lemn foc fag a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava