Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au furat doi copaci doborâți de vânt. Potrivit unui comunicat de presă, Poliția Suceava a fost sesizată sâmbătă dimineață de către un lucrător silvic cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras cu atelajele hipo, doi arbori din pădurea ce aparține Obștii Cantonului Silvic Valea Seacă, comuna Valea Moldovei.
Polițiștii și specialiștii silvici deplasați la fața locului au identificat la circa 170 m de drumul comunal, în fondul forestier, doi arbori doborâți de vânt, de esență brad, din care unul a fost sustras cu totul, iar celălalt a fost secționat, fiind furată doar bucata tăiată.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificați autorii faptei ca fiind un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Moldovei, ce locuiește în apropiere și un bărbat de 36 de ani, din comuna Drăgoiești.
În urma calculului estimativ efectuat de specialiștii silvici a rezultat faptul că cei doi au sustras circa patru metri cubi de lemn rotund, valoarea prejudiciului urmând să fie stabilită ulterior.
Cercetările continuă față de cei doi bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt de arbori” ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava