MOPAN Suceava

În dimineaţa zilei de vineri, poliţiştii din Vatra Dornei au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea ce a trecut, persoane necunoscute au spart un bar de pe raza comunei Dorna Arini. Hoţii au intrat în bar prin forţarea uşii de acces, iar din interior au furat băuturi alcoolice şi alte produse, prejudiciul fiind estimat la circa 2.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, persoanele bănuite de comiterea furtului au fost identificate ca fiind un minor de 17 ani și doi tineri de 21 și 24 de ani, toţi din Vatra Dornei şi un tânăr de 19 ani, din comuna Dorna Arini.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că după ce au consumat băuturi alcoolice, tinerii au pătruns în incinta barului și au sustras băuturile alcoolice şi alte produse, o parte fiind consumate de aceștia, restul fiind vândute la alte două persoane cu sumă de 850 lei, produsele fiind recuperate și predate părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
Minorul de 17 ani se afla sub măsura ,,controlului judiciar”, cu obligația de a nu părăsi raza municipiului Vatra Dornei, sens în care, Tribunalul Suceava urmează să dispună cu privire la oportunitatea schimbării măsurii preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava