Concert pascal
MOPAN Suceava

În după amiaza zilei de sâmbătă, poliţiştii din Straja au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că pe un drum judeţean din comună a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, care ulterior a degenerat într-un scandal.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 47 ani, din comuna Ulma, în timp ce conducea autoturismul nu a putut evita coliziunea cu un autoturism care a efectuat viraj la stânga, fără să se asigure şi să semnalizeze corespunzător, rezultând avarierea celor două vehicule.

După producerea tamponării, între conducătorul auto şi mai multe persoane care se aflau în celălalt autoturism, respectiv un bărbat de 37 de ani, unul de 31 de ani, localnici și tatăl acestora de 61 de ani, care a venit ulterior din curtea locuinţei sale, a avut loc o altercaţie, în urma căreia bărbatul de 47 de ani a suferit leziuni.

Având în vedere că persoanele implicate în tamponare au dat declaraţii contradictorii cu privire la persoana care a condus autoturismul vinovat de producerea evenimentului, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, rezultând o alcoolemie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, a unei femei și a părții vătămate, rezultatul fiind negativ pentru aceştia din urmă.

În urma interogării bazei de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani, nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal faţă de bărbatul de 36 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și față de cei trei agresori, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”lovire sau alte violenţe”.

De asemenea, şi victima din accident a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru lipsă RCA obligatoriu, fiind reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare al autoturismului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava