MOPAN Suceava

Biletele pentru întâlnirea România – Polonia, contând pentru Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: 60 RON (categoria 1), 40 RON (categoria 2), 30 RON (categoria3).

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil. Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la Cupa Davis by BNP Paribas, 15-16 septembrie 2018, Cluj-Napoca.

Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro. Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau nu, sau prin intermediul altor site-uri de profil sau nu, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.

Biletele obținute de la un revânzător sunt considerate nule, iar posesorilor acestora le va fi interzis accesul la eveniment. Întâlnirea dintre România şi Polonia, meci din Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, are loc în perioada 15-16 septembrie 2018, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, urmând ca duminică, 16 septembrie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Partidele vor începe după cum urmează:

Sâmbătă, 15 Septembrie, ora 13:00
Duminică, 16 Septembrue, ora 12:00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava