Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de anul acesta cei care vor dori să viziteze Cetatea de Scaun a Sucevei şi Muzeul Satului Bucovinean vor plăti mai mult în anul 2015 pentru un bilet de intrare, comparativ cu preţul din anul 2014. Majorarea taxelor de intrare la cele două obiective a fost stabilită odată cu aprobarea de către consilierii judeţeni suceveni a unui proiect de hotărâre cu privire la nivelul taxelor şi tarifelor de competenţa Consiliului Judeţean Suceava pentru anul 2015. În baza acestei hotărâri, la taxele şi tarifele percepute pentru activităţile desfăşurate de Muzeul Bucovinei s-a propus şi s-a aprobat majorarea preţului unui bilet de intrare pentru adulţi la Cetatea de Scaun şi la Muzeului Satului Bucovinean de la 5 lei, cât era în 2014, la 6 lei pentru anul 2015. Pentru copii şi grupuri de copii biletul de intrare la cele două obiective este de 2 lei/persoană. De asemenea, pentru festivalul rock şi Festivalul de Artă Medievală, care au loc în incinta Cetăţenii de Staun, preţul unui bilet pentru adulţi va fi de 7 lei/persoană, iar copiii vor plăti doar 2 lei. Tarifele de 6 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii vor fi practicate şi la Hanul Domnesc, Casa Memorială „S.F. Marian”, şi Muzeul „Ciprian Porumbescu”. De asemenea, la târgurile care vor fi organizate în incinta Muzeului Satului Bucovinean, taxa de intrare va fi de 3 lei pentru adulţi şi de un leu pentru copii. Apoi, pentru expoziţia permanentă a Muzeului de Ştiinţele Naturii, taxa de intrare pentru anul 2015 este de 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.
O majorare a fost aprobată şi pentru taxele de fotografiere care vor fi practicate în anul 2015 de Muzeul Bucovinei. Astfel, taxa de fotografiere s-a majorat de la 5 lei/oră, cât era în anul 2014, la 10 lei/oră pentru anul 2015, pentru neprofesionişti, şi de la 5 lei/oră la 50 lei/oră pentru fotografii profesionişti. În acelaşi tip, taxa de filmat a crescut de la 10 lei/oră la 30 de lei/oră, pentru neprofesionişti, şi de la 50 lei/oră, la 200 lei/oră pentru profesionişti.
În condiţiile în care clădirea Muzeului de Istorie se află în reabilitare şi modernizare, nefiind vizitabilă, pentru anul 2015 s-a renunţat la taxa de vizitare a expoziţiei permanente, a taxei pentru vizitarea sălii de tezaur, la tariful pentru închirierea sălii de festivităţi lui la cel pentru organizarea de evenimente în Sala Tronului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava