Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Dumitru Bernicu” din complexul Liceului cu Program Sportiv din Suceava a intrat de curând într-un proces de reparații, care prevede înlocuirea suprafeței de joc și curățarea pereților și a tavanului.

Lucrările ar trebui să se încheie până la finalul lunii septembrie, când echipa locală de handbal CSU din Suceava urmează să primească vizita campioanei en-titre Dinamo București, în etapa a II-a a Ligii Naționale.

“Am promisiunea că până pe la începutul lunii septembrie sala va fi gata și echipa de handbal a Sucevei va putea să se antreneze și să joace partidele oficiale acolo. Voi fi prezent în fiecare zi la sală pentru a impulsiona lucrările. Vor lucra firme locale. Oamenii sunt serioși și din ce am discutat, mi-au garantat că până la 1 septembrie toate lucrurile vor fi în regulă și-i vom primi pe campionii României într-o sală cu față nouă”, a declarat directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Între timp, handbaliștii de la CSU din Suceava și-au mutat antrenamentele în sala Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” din cartierul Obcini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava