MOPAN Suceava

Încasările societății locale de transport în comun, TPL Suceava, au scăzut drastic după reducerea activității din cauza crizei sanitare. În același timp, angajații își primesc salariile cu întârziere. Într-o intervenție telefonică la Radio Top, directorul TPL Darie Romaniuc a declarat că, în aprilie 2020, încasările au totalizat 116.000 de lei, reprezentând 8,7% față de aprilie 2019, cînd s-au adunat 1,44 milioane de lei. El a precizat că, într-o lună, pentru asigurarea salariilor și acordarea tichetelor de masă este nevoie de jumătate de milion de lei, iar diferența de bani provine de la Primărie.

Darie Romaniuc a mai spus că lichidarea pe aprilie se va da de-abia mâine, în loc de 15 mai. Directorul TPL a precizat că municipalitatea a suportat și costurile cu motorina și energia electrică. Începând cu data 15 mai, activitatea TPL a revenit la normal, după ce din 25 martie, autobuzele sale au circulat doar de luni pînă vineri și numai în intervalele orare 04.30 – 09.00 și 14.00 -22.00, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Darie Romaniuc speră ca încasările de luna aceasta să crească la 25%.

Salarii date cu mare întîrziere și încasări critice la societatea publică de transport local din Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava