Actrița mexicană Salma Hayek este prima pe listă pentru a o portretiza pe controversata dansatoare exotică Mata Hari, într-o ecranizare a biografiei acesteia, ce urmează să fie realizată, conform contactmusic.com. Regizoarea britanică Sophie Fiennes, sora actorilor Joseph și Ralph Fiennes, lucrează la o peliculă despre vicleana curtezană, care a fost condamnată pentru spionaj în favoarea Germaniei, în timpul Primului Război Mondial, ulterior fiind executată de un pluton de execuție în Franța, în anul 1917.

Fiennes și Hayek s-au întâlnit recent la Festivalul de Film de la Cannes, în Franța, pentru a discuta proiectul, iar realizatoarea de filme a declarat publicației britanice Daily Mail că este nerăbdătoare să redea această poveste pe marele ecran, mai notează sursa citată. Ea a spus: ˝Sunt multe concepții greșite despre Hari… Mulți dintre bărbații care s-au bucurat de compania ei, s-au întors împotriva ei, dar acum există dovezi că a fost etichetată pe nedrept ca trădătoare.˝

Povestea lui Mata Hari, al cărei nume real era Margarethe Zelle, a fost ultima dată descrisă în filmul din 1985 ´Mata Hari´, cu actrița olandeză Sylvia Kristel în rolul principal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava